Fra 2020, da der var lys i tunnelen.

Så fik jeg Dmitrij Sjostakovitjs Vidnesbyrd erindringer op fra kælderen, samtidig med, at jeg har anskaffet mig et storm køkken, øh, spritbrænder, så man kan få sig en gang varm suppe, når og hvis strømmen går. Tyk og tung som bare satan ligger den der. Jeg har læst den for år tilbage, kunne godt lide hans abrupte talemåder. Han havde sagt til Volkov, der nedskrev erindringerne. ”Jeg må fortælle dette, jeg bør”. Måske ville han under alle omstændigheder havde været et ulykkeligt plaget menneske, alene pga. hans modstridende følelser om sig selv, og ikke kun pga. historien om tiden han var vokset ind i og ud af.

Og hvad kan den bog så gøre for mig nu? Måske sætte min indre drama Queen lidt på plads? Næh, det holder heller ikke. Jeg sidder imellem to stole på vej fra demokrati til en gryende diktaturstat. Så hvorfor ikke prøve at forholde sig til det faktum, at det frie menneske man hidtil har været, er man ikke længere. Det betyder ikke at jeg stopper frihedskampen. Og om lidt kommer den hjemlige general Magnus Tagmus og skal holde tale for folket på TV om vaccineplanerne der gælder for hele den globale verden, udstukket af medicinalmafiaen, der nøje følger lille vel afrettede Danmark. Danmark med den mest loyale og autoritetstro befolkning i hele verden. Danmark der i januar 2018, med sin underskrift, blev bedste ven med Klaus Schwab, topchefen for World Economic Forum, der har publiceret bogen Covid-19 The Great Reset sammen med Thierry Malleret.

Jeg vil ikke blind og døv være med til noget af det der skal gennemføres. Aktuelt – Jeg vil ikke tvangs eller frivillig tvangs vaccineres. Jeg vil blive ved at holde fast på at mit immunforsvar kan klare en virus infektion af typen Sars-CoV-2. Det har det hidtil kunnet. Forkølelser af en lille uges varighed, måske engang en influenza. Jeg husker det knapt, men lymfocytterne har en indbygget langtidshukommelse, og mit immunforsvar er stadigt knald godt. Ikke alle kan desværre sige det samme. Det normale er, at når en epidemi er afsluttet, følger ikke en ny eller værre ”bølge”. Det er fup.

Det vi oplever, er en ny mutation af virus der sker, når det bliver sæson for det igen. Så hvad sker der med virussen efter en epidemi? Den cirkulerer bare rundt og videre i befolkningerne, som en del af vores eget DNA. Af og til forekommer der infektioner, men de fleste bemærker det ikke. Sådan er livet, og sådan har det været altid. Virus kan og vil finde balancen med alt levende i naturen, hvis vi samarbejder. Jeg forestiller mig at i og med at medicinalindustrien får så meget magt, skal immuniteten overtages af vacciner, og skal vi vaccineres et par gange om året, vil det påvirke og gradvist svække vores eget forsvar, og ligefrem angribe os, hvilket vi desværre allerede ser med mange autoimmune sygdomme. Jeg er helt sikker på at vi er på et helt galt spor. Jeg vil ikke være med og det bliver formodentligt svært at deltage i det sociale liv.

26.11.2021

Mona Larsen